| كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا | |
|
|
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
رشا عضو ماسى
17/5/2009 : 13/03/2010 العمر : 41 الموقع : قلبى مثل قبرى لا يسكنه الا واحد
| موضوع: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا السبت مايو 01 2010, 08:00 | |
| | |
|
| |
العاشق عضو ماسى
17/5/2009 : 13/03/2010 العمر : 44
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 14 2010, 09:22 | |
| | |
|
| |
رشا عضو ماسى
17/5/2009 : 13/03/2010 العمر : 41 الموقع : قلبى مثل قبرى لا يسكنه الا واحد
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 14 2010, 10:18 | |
| | |
|
| |
موجة مصرية ادمن المنتدى
17/5/2009 : 03/04/2010 العمر : 59
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 14 2010, 10:24 | |
| ايه الموضوع الجامد ده يا رشا
والله يجنن طب فين العضو الى انت اختارتية د محمد مش قدم لنا ليه ويختار العضو
طب اعمل ايه دلوقت اقدما لموجبة اول اختار
عررررفينى
موج | |
|
| |
رشا عضو ماسى
17/5/2009 : 13/03/2010 العمر : 41 الموقع : قلبى مثل قبرى لا يسكنه الا واحد
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 14 2010, 10:43 | |
| دكتور محمد بيدور لى العضو اللى عايز يسجنه مالووووووووووووووووووووووووش فى الطبخ شوفى انتى كدا اكيد ليكى فى المطبخ اخترلينا انتى
ياموج
يا احلى موجه | |
|
| |
موجة مصرية ادمن المنتدى
17/5/2009 : 03/04/2010 العمر : 59
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 14 2010, 17:51 | |
| اختار رشاااااااااااااااا
ملاك المنتدى تتفضل معانا هنا وتقدم لنا وجبة من عمل ايديها
اتقضلى يا ملاك المنتدى ...رشاااااااااااااا
نحن فى انتظااااااااااااااارك
تحيااااااااتى يا قمر
علشان تبقى تطلعى بقى ايام زمان من السجن وتكسرى كلامى هوررررررررررريكى
عيشى بقى وبلاش ؤيحة البصل فاااااااهمة
يلا أبتدى!!!!! | |
|
| |
رشا عضو ماسى
17/5/2009 : 13/03/2010 العمر : 41 الموقع : قلبى مثل قبرى لا يسكنه الا واحد
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 14 2010, 17:58 | |
| اولا انا بحب المطبخ جدا ومش تفتكرى انك بكدا حبستينى ابدا دا متعتى فى المطبخ
هههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههههههه وان كان على ايام زمان وسجنه دا متوقف على اللى هيدفعه انا لسه مش خرجته
خليكى فى انتظار وجبه من عمايل اديا وحياة عنيا
معرفتيش بردو تحبسينى يامووجه ياشقيه ومش تعرفى تبقى عليا عافيه بس صبرك لما الحكم يجى فى اديا هردلك عميلك ديه
| |
|
| |
موجة مصرية ادمن المنتدى
17/5/2009 : 03/04/2010 العمر : 59
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 14 2010, 18:05 | |
| ههههههههههههههههههههههههه
هنشوفياشقيه يالى فى الحب مفترية
وهنستنى مطبخك ونشوف الريحة الى طالعه منه دهيه
صبرك عليه شقية!!!
هننتظرك ولما نشوف!!! | |
|
| |
رشا عضو ماسى
17/5/2009 : 13/03/2010 العمر : 41 الموقع : قلبى مثل قبرى لا يسكنه الا واحد
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 14 2010, 18:10 | |
| هههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههه لو مش مصدقه اسألى اللى داقوا من اديا وهما يشهدا بالحق عليا
| |
|
| |
موجة مصرية ادمن المنتدى
17/5/2009 : 03/04/2010 العمر : 59
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 14 2010, 18:13 | |
| الميه تكدب الغطاس ورينا وبلاش مدارية
هتقضيها كلام...يلا أبتدى
ولو عايزة مساعدة عندى نملة طيبة وشقية تقدر تساعدك
ههههههههههههههههه
| |
|
| |
رشا عضو ماسى
17/5/2009 : 13/03/2010 العمر : 41 الموقع : قلبى مثل قبرى لا يسكنه الا واحد
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 14 2010, 18:17 | |
| مالكيش دعوه بالنمله دى لتلسعك لسعتها وحشه بس مفيده
وبعدين ياااااااااااااااااااريت تيجى جمبى وتساعدنى الاكل هيطلع احلى واحلى
هههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههه اخلصى بقى فى يومك دا هتكشفينا
هعملك الاكل بس اسكتى كفايه عماله تجرجرينى فى الكلام
خلاص بقى يا خلتى
| |
|
| |
رشا عضو ماسى
17/5/2009 : 13/03/2010 العمر : 41 الموقع : قلبى مثل قبرى لا يسكنه الا واحد
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 14 2010, 18:55 | |
| k]كفته بالفحم
] المقادير: -------- 1 كيلو لحم مفروم 2بصلة كبيرة ملح + فلفل أسود
2طماطم
2 فص توم
رغيف فينو
او زى ما بيقولوا
خبز افرنجى
1 فحم - ملعقتين سمن أو زيت
طريفة التحضير
يبشر البصل ويوضع مع اللحم ونتبل بالملح والفلفل الأسود
يوضع الخبزفى اناء به عصير طماطم مضروب مع فصين توم
, ثم يعصر من العصير بالضغط عليه بين الكفين , ثم يقشر وجهه بقدر الإمكان ويوضع مع اللحم والبصل ونخلط كل المكونات مع بعض جيدا نحضر الصواني وملعقه خشب تكون يدها مقاسها معقول
نشكل عليها أصابع الكفته و ونحاول أن نجعل الكفته رفيعة
ثم نسحب الكفته برفق وننزلها بالصينيه وسنلاحظ أن تشكيلها على الملعقة جعلها مجوفة وهذا يساعد على سرعة النضج نضعها في الفرن على الرف الأول نضع الفحم ليشتعل على النار ويجب أن يشتعل تماما و أفضل انواع الفحم هو فحم شجر الفواكهنقسم واحدة فلفل أخضر الى نصفين ونضعها بوسط الصينية بعد خروجها من الفرن ونضع بها قطعة الفحم المشتعلة ونسكب عليها السمن السايح أو الزيتونغطيها فورا ونتركها مغطاة الى قبل التقديم, 20 دقيقة أقل شىءأو اذا كانت الصينية صورها عالى ممكن نضع فنجان قهوة وبه زيت لنصفه ثم نضع الفحم المشتعل بهسيتصاعد دخان عند وضع السمن على الفحم , وهذا هو الذي يعطيها طعم المشوي تغطى فورابالهنا والشفا[/size] يلا يموووووج بالهنا والشفا واسالى اللى داقوها عمايل اديا وحياة عنيا ممكن تقدميها مع سلطة طحينه وبطاطس مقليه | |
|
| |
موجة مصرية ادمن المنتدى
17/5/2009 : 03/04/2010 العمر : 59
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 14 2010, 19:03 | |
| وانا مالى بالى داقوها
انا الى عايزة أدووق واحكم بس الريحة جايبة من عند سجن النساء الى بمنتدى أيام زمان
وسالونى قولت رشا شاطت مع الفحم يوووووووه قصدى الفحم يا شيخة ههههههههههههههههه والله تسلم ايدكى يا بنت خالتى
يا بخته هياكل لغاية ما ينام لتانى يوم بسبب الأكل
رنبا يستر يا ختى ويجعل كلامنا خفيف عليهم
ما فيش حلو بقى عصير او طبق فاكهة مشكل او صنية بسبوسة بالقشطة
يلا كملى وجبتك يا بنت أختى
تحياتى
| |
|
| |
رشا عضو ماسى
17/5/2009 : 13/03/2010 العمر : 41 الموقع : قلبى مثل قبرى لا يسكنه الا واحد
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 14 2010, 19:08 | |
| ايه حكيتك ياموج انتى متوصيه عليا ولا ايه اشربيلك حاجه انتى بقى بعد التعب دا لسه عايزا عصاير وحلو
روحى اشربى مولاا ولا بيبسى
ولا اقولك هريح شويه واعملك حاضر من عينى يا خالتى
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه | |
|
| |
موجة مصرية ادمن المنتدى
17/5/2009 : 03/04/2010 العمر : 59
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 14 2010, 19:22 | |
| طيب يا روووووووووووووووح
والا بلاش
هنستناكى وامرنا لله بس أوعى تجيبى العصير من الصيدلية
ويقولك ده عصير اصفر
ههههههههههههههههههههههه
ممنوع الألوان الصناعية فاهمة
ههههههههههههههههه يلا روحى نامى وأسهرى عليه بليل
رووووووووووحى
| |
|
| |
العاشق عضو ماسى
17/5/2009 : 13/03/2010 العمر : 44
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا السبت مايو 15 2010, 03:18 | |
| الكفته بالفحم دي جمبله جدا جدا جدا وخصوصا من ايد ملاك والله بجد روعه المنبار وتعلميهم يعملوه ازاي احلي واطعم من ملاك وبس بالهنا والشفا يا ريت بقه تتدوءيهم المنبار | |
|
| |
رشا عضو ماسى
17/5/2009 : 13/03/2010 العمر : 41 الموقع : قلبى مثل قبرى لا يسكنه الا واحد
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا السبت مايو 15 2010, 19:14 | |
| ههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههه
شكرا ياعاشق
حاضر هدوقهم
هههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه يخرب عقلك
شكرا على مرورك ياعاشق
الملاك
رشاااااااااااااااااااااااااااااااااا | |
|
| |
رشا عضو ماسى
17/5/2009 : 13/03/2010 العمر : 41 الموقع : قلبى مثل قبرى لا يسكنه الا واحد
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 21 2010, 07:49 | |
| حظروفزروا مين ضفينا الجديد فى المطبخ اقولكم مين / / / / / / / لالالالالالالالالالالالالالالالالا خلاص خليها مفجاءه هرجع واقولكم عليه انتظرونى مع مطبخ بدريه ههههههههههههههههههه اقصد فتحيه يووووووه هو انا اسمى ايه انهاردا اه خلاص شيكولاته بالمهلبيه هههههههههههههههههههههههه انتظرونا مع كل يوم بعضو جديد فى مطبخنا الملااااااااااك رشااااااااااااااااا | |
|
| |
موجة مصرية ادمن المنتدى
17/5/2009 : 03/04/2010 العمر : 59
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 21 2010, 08:53 | |
| والله انت بتهرجى...وبت شقية اوى
فين يا ختى المهلبية والعصير الى بعد الكلة ديه
يلا ورحى كملى وجبتك وبعدين فكرى الى جاى بعدك
ماشى يا فتحية يووووووووه قصدى يا مفترية
يووووووووه ياااااااه رشا
كملى وجبتك الاول
على راى العاشق البت دى !!!
والا بلاشّّ
كملى يلا!!! | |
|
| |
رشا عضو ماسى
17/5/2009 : 13/03/2010 العمر : 41 الموقع : قلبى مثل قبرى لا يسكنه الا واحد
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 21 2010, 09:23 | |
| وبعدهالك ياخلتى اخلصى بقى فى دورك دا وبطلى افترى انا تعابنه اليومين دول والله طب هسبلك انتى كملى بدالى | |
|
| |
موجة مصرية ادمن المنتدى
17/5/2009 : 03/04/2010 العمر : 59
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 21 2010, 11:05 | |
| لالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالا
أيحنا هنهرج \ كملى شغلك
ولم اتنازل أبدا عن تكملة الوجبة
هننتظرك يا يا يا يا ضيفتنا وخلاص | |
|
| |
رشا عضو ماسى
17/5/2009 : 13/03/2010 العمر : 41 الموقع : قلبى مثل قبرى لا يسكنه الا واحد
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 21 2010, 14:18 | |
| حكم القوى ماشى ياخالتى شوفى انتى عايزا ايه وانا اعمله
بس بسرعه انتى عارفه بقى العيال والراجل والدوخه
وكمان انتى نسيتى لولو مش اشتكتلك منى وقالتلك خليها تذاكرلى ولا شاطره بس تقولى زى العسل وزكرليها ماشى لو ع العصير امره سهل | |
|
| |
موجة مصرية ادمن المنتدى
17/5/2009 : 03/04/2010 العمر : 59
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الجمعة مايو 21 2010, 17:11 | |
| عصير وكمان تورتة بالشيكولاتة
يلا ابتدى
يا حلوة | |
|
| |
موجة مصرية ادمن المنتدى
17/5/2009 : 03/04/2010 العمر : 59
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الأربعاء مايو 26 2010, 00:09 | |
| ايه يا حلوتى تعبتى من الطبخ فين بقيت الوجبة عموما شكرا ونحن فى انتظارك | |
|
| |
موجة مصرية ادمن المنتدى
17/5/2009 : 03/04/2010 العمر : 59
| |
| |
موجة مصرية ادمن المنتدى
17/5/2009 : 03/04/2010 العمر : 59
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الإثنين مايو 31 2010, 06:02 | |
| وادى الطلب التانى من المفترية
طريقة عمل البسبوسة
صينية بسبوسة
طريقة عمل البسبوسة
المقادير هى كالتالي: - كوبان من السميد وملعقتا طعام من برش جوز الهند.
- ثلاثة أرباع الكوب من السكر.
- ملعقة طعام من الباكينغ باودر.
- ربع قالب من الزبدة المذوبة وكوب من القشدة.
- كوب من اللبن الزبادي.
- القليل من الطحينة لدهن الصينية.
- القليل من اللوز للزينة.
طريقة عمل الشراب كالتالي - كوبان من السكر. - كوبان من الماء، فانيلا. - ملعقة طعام من عصير الليمون. - ملعقة طعام من السمن البلدي. الطريقة:
- تخلط المكونات الجافة أي السميد وبرش جوز الهند والسكر والباكينغ باودر مع بعضها، ثم تضاف إليها الزبدة والقشدة.
- يدعك هذا المزيج باللبن الزبادي للحصول على عجينة، تدهن الصينية بالطحينة ويسكب فيها الخليط ويترك حتى يختمر.
- يقطع محتوى الصينية إلى أشكال مربعة منتظمة وتوضع حبة لوز في كل مربع، تخبز الصينية في الفرن حتى تحمر.
- يحضر القطر بغلي السكر مع الماء، وقبل انتهاء الغلي يضاف عصير الليمون والفانيلا والسمن المذوبة.
- يصب الشراب الساخن فوق البسبوسة وتخبز مجدداً في الفرن لمدة 5 دقائق.
طريقة عمل البسبوسة - | |
|
| |
رشا عضو ماسى
17/5/2009 : 13/03/2010 العمر : 41 الموقع : قلبى مثل قبرى لا يسكنه الا واحد
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الإثنين مايو 31 2010, 07:38 | |
| ماشى ياموج بس ياحببتى انتى مش موضحه الطريقه انتى حطه الصوره بس | |
|
| |
موجة مصرية ادمن المنتدى
17/5/2009 : 03/04/2010 العمر : 59
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الثلاثاء يونيو 01 2010, 06:27 | |
| ولا تزعلى يا قمر وادىا لطريقة كمان لأحلى ملاك المقادير : كاسه ونص سميد كاسه حليب بودره ملعقه صغيره فانليا ملعقه كبيره بكبمبودر كاسه سكر ناعم نخلط المقادير مع بعض ونحركها بالملعقه بعدين نضيف علبه قشطه وكاسه زيت نباتي وممكن تستخدمي زبده وتخلطيهم بالخلاط الكهربائي تحطين اكثر من ربع الخليط بالصينيه وتدهني 2 علبه قيمر وتوزعينها مزبوط واكيد تسخني الفرن تحطي باقي الخليط على القشطه بس تبدئي من الاطراف الين توصلي للوسط وترتبي الوجه بالملعقه الين تسير ناعمه ومستوا واحد واخبزيها في الفرن على درجه 180 لمده 35دقيقه ثم حمريها من فوق وصبي عليها الشيره كاسه ونص وقطعيها ورشي عليها فستق مطحون وهذي القطعه لاول وحده ترد | |
|
| |
السندباد عضو جديد
17/5/2009 : 21/04/2011 العمر : 32
| موضوع: رد: كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا الخميس أبريل 21 2011, 03:12 | |
| موضوع بقمة الروعه اعانكم الله بالتوفيق واتمنى الفكره تستمر | |
|
| |
| كل يوم جديد بعضو جديد فى مطبخنا | |
|